24 januari 2022

Sector Politie & Beveiliging

2 min read

Bij deze sector denk je misschien niet als eerste aan een live chat. Echter is een live chat ook uitermate geschikt voor deze sector.  

Deze sector kan ook nog onderverdeeld worden in twee kleinere sectoren. Namelijk het verkopen/verhuren van beveiligingspullen zoals camera’s en alarmen, en het inhuren van beveiliging zoals een uitsmijter voor jouw horeca. Bij beide is een live chat van groot belang. Het verkopen van beveiligingspullen valt onder een website en daarvoor is het altijd handig om snel bereikbaar te zijn voor vragen over producten, levertijden, betaling etc. Klanten hebben op het internet oneindig keus als het gaat om beveiligingsproducten aanschaffen. Als een klant niet snel genoeg geholpen wordt loop je dan kans dat deze naar een andere site zal gaan kijken. Wij zorgen ervoor dat de klant binnen 30 seconden een eerste reactie ontvangt. Aangezien het eerste contact al is gelegd zal de klant niet meer snel vertrekken. Dit kan dus makkelijk voor veel extra omzet zorgen. Zie een live chat dus ook als een snel terugverdiende investering.  

Bij het inhuren van beveiligers is het ook handig om altijd en snel bereikbaar te zijn. Klanten kunnen vaak nog op laatste momenten bedenken dat een beveiliger nodig is. Aangezien de chat ook in de weekend- en avonduren beschikbaar is kunnen klanten altijd aan de bel trekken. Ook zien wij vaak dat klanten niet helemaal duidelijk hebben wat de beveiligers nou allemaal kunnen en mogen doen. Doordat wij hierop via de chat meteen antwoord kunnen geven zal de klant eerder neigen om voor jouw bedrijf te kiezen.  

Als er ingewikkelde vragen komen van een klant kunnen wij de chat altijd doorsturen. Wij zullen ervoor zorgen dat alle contactgegevens van de klant gevraagd worden zodat deze makkelijk geïnformeerd kan worden. Het voordeel hiervan is dat het bedrijf alle gegevens van de klant al heeft. Als het bedrijf hier snel op in speelt kan je deze klanten alsnog voor je winnen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *